, .

Ранна и прецизна диагностика и незабавно прилагане на адекватно лечение на всички видове очни заболявания.

.


Начало
Новини
Хирургия
За клиниката
Отзиви в медиите
Пациентите за нас
Цени и плащания
Връзки и посещения
Полезна информация
Контакти
Кариери
ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Хирургия

Клиника Екип Апаратура

Съвременната офталмологична апаратура в Очен лазерен център “Вижън” позволява ранна и прецизна диагностика и незабавно прилагане на адекватно лечение на всички видове очни заболявания. Тя дава възможност да се затвори цикъла за диагностика и лечение - предимство, което не притежават повечето държавни болници и частни клиники. Това е голямо удобство за пациентите - спестява им време и средства за посещения в кабинети на различни места за допълнителни изследвания и високоспециализирана медицинска дейност:  1. Пациентите предварително планират посещението си във „Вижън”, получават точна информация за времетраенето на съответния преглед или изследване по телефона или на място.
  2. Пациентите получават резултатите от изследванията си веднага след края на прегледа и назначената им терапия – медикаментозна, лазерна или оперативна.
  3. В случаите на необходимост от хирургическа интервенция, пациентите подробно се информират за характера и начина на нейното протичане и постоперативно възстановяване. Предлага им се избор на оператор, време за извършване, а при операция на перде - и най-подходящата вътреочна леща за имплантиране. При напускане на клиниката, пациентът получава писмени указания за следоперативното лечение при домашен режим, назначават се часовете за задължителните контролни прегледи.
  4. Операционната зала във „Вижън” е оборудвана с най – модерна апаратура за извършване на всички видове очни операции.

Новини

04.02.2019. Предстоящото посещение на д-р Клаес  прочети повече

Видео

Интервю с управителката на клиника Lazervision  виж цялото видео

 

Очна клиника Vision
Споделяне